Пошук

Липинам – 477. З нагоди Дня села дітям влаштували розваги, дорослим – тенісний турнір

Дата: 14.06.2022 07:00
Кількість переглядів: 1263

 На Трійцю село Липини відсвяткувало свій 477 день народження.  Попри те, що в Україні війна, цьогоріч традицію відзначати День села вирішили не переривати, лише зробили його менш масовим та й програма була більше розрахована на дітей.

В центрі села звідусіль лунав дитячий сміх. Діти декорували печиво, яке передадуть військовослужбовцям ЗСУ, разом директоркою Липинського будинку культури Богданою Борис,  створювали гончарні вироби із Віктором Дудко у його майстерні, танцювали запальні танці з Русланом Горохолем.

 

Працівники Центру культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Віталій Шкорупський та Володимир Харчук організували турнір із настільного тенісу.

У Липинській бібліотеці підсумували результати конкурсу малюнка «Моє село – маленька Батьківщина» та вручили подарунки кращим художникам.

Староста Липинського старостинського округу Олександр Куць пильнував, аби зварилася смачна рибна юшка та не забув підготувати подарунки для дітей.

Свято вдалося за сприяння та благодійної допомоги заступника Підгайцівського сільського голови Леоніда Гроголя, депутатки Підгайцівської сільської ради Світлани Зінкевич та старости села Олександра Куця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.