Пошук

Коні і сільський колорит. Як відпочивають діти переселенців на Волині

Дата: 13.06.2022 12:02
Кількість переглядів: 491

Літній клуб з іпотерапією допомагає пережити стрес війни дітям-переселенцям, які тимчасово переїхали до Підгайцівської громади.

Фото без опису

Десять дітей безкоштовно відпочивають у літньому клубі на базі ГО «СОТТОСОПРА» на Ківерцівщині завдяки трьом громадським організаціям - «Волинський Клуб Автомобільний», СОТТОСОПРА та «Бізнес Волинь», які взяли на себе усі фінансові витрати.

Фото без опису

Заступники Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь та Валентин Приходько відвідали юних відпочивальників, а директорка Липинського будинку культури Богдана Борис провела дітям патріотичний майстер-клас.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Керуюча літнім клубом Наталія Петрук розповідає, що війна та пережитий досвід лишили глибокий слід у душах дітей, хто зна скільки потрібно буде часу та зусиль, щоб вони почали почуватися краще і відчували себе у безпеці. Але навіть 10 днів, які вони проведуть у літньому клубі, матимуть позитивні наслідки – дітям дуже подобається спілкування з природою та тваринами, для багатьох це перший такий досвід.

Фото без описуФото без опису

Вихованці літнього клубу потрохи освоюються, змінюються, починають відкриватись і проявляти свої таланти у творчих шоу, які вони влаштовують щовечора.

Фото без описуФото без опису

Доглядають за кіньми, їздять верхи під наглядом тренера, ходять на прогулянки до лісу, грають настільні ігри, переглядають фільми, насолоджуються тишею заміського відпочинку.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних