Пошук

На фронт доправили авто для військовослужбовців Підгайцівської громади. ФОТО

Дата: 11.06.2022 19:15
Кількість переглядів: 457

Заступники Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук та Валентин Приходько придбали, перефарбували та передали для потреб Збройних сил України автомобіль  Volksvagen T4. «Бойового коня» використовуватимуть на передовій, у підрозділі, де служать мешканці Підгайцівської громади.

Фото без опису

Посадовці розповіли, що транспортний засіб придбали в Польщі спеціально для того, аби передати його військовим.

Фото без опису

 «Автомобіль на фронті часто рятує життя, тож ми вирішили, що це буде не поганим внеском у спільну справу», - зазначив Валентин Приходько.

Фото без опису

Перед відправкою автівки на фронт її продіагностували, підремонтували та пофарбували. Кошти на фарбу використали ті, які Центру культури, молоді та спорту Підгайцівської громади вдалося зібрати під час турнірів із настільного тенісу, що організовувались упродовж місяця в усіх старостинських округах громади. Воротнівські умільці на чолі із Миколою Сидорчуком «одягли»  авто у «піксель».

Фото без опису

Волонтер організації «З рук в руки» Тарас Кравчук доставив бус військовим із вантажем, який збирали для хлопців усією громадою.

Разом з автомобілем, на фронт відправили банки з тушкованою рибою, яку готували власними силами, трохи амуніції та консерв від польських партнерів – Тереспольської громади. Вони придбали та передали в Україну кілька комплектів наколінників, тактичних окулярів та рукавиць, термоковдри та турнікети. Віталій Демчинський із Піддубців придбав військовим перископ та 10 упаковок води.

Укомплектували військовий бус запасною гумою, передали хлопцям нові футболки та тактичні кросівки, які надав Благодійний Фонд «Волинь 2014».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних