Пошук

До уваги мешканців громади

Дата: 10.06.2022 11:15
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

Враховуючи те, що одне з Інтернет-видань поширило неправдиву інформацію під заголовком «У Підгайцях - чергові обшуки. Ймовірно, у справі про бронежилети», мусимо повідомити, що 9 червня 2022 року у Підгайцівській сільській раді обшуків не було, тим більше – озброєних правоохоронців, як пишуть у статті, де у заголовку ключове слово – «ймовірно».

Так, перевірка документації щодо закупівлі бронежилетів для добровольчого формування територіальної оборони «Підгайці-1» була, але такі перевірки зараз відбуваються в усіх установах, які проводили закупівлі військової амуніції.

Усі необхідні документи про придбання плитоносок для добровольчого формування - є, навіть скажемо більше – Підгайцівська сільська рада закупила їх за ціною нижчою від ринкової.

Щодо броньованого автомобіля преміумкласу Ауді А8, яке виїхало на територію України для потреб територіальної оборони. За нашою інформацією автівку передали Луцькому прикордонному загону Державної прикордонної служби України. Вона використовується державою для перевезення офіційних іноземних делегацій, які приїжджають в Україну.

Звертаємося до усіх працівників ЗМІ перевіряти інформацію, яку вони отримують від неофіційних джерел. Коментарі щодо подій у Підгайцівській сільській раді та на території Підгайцівської громади можна отримати щодня з 8 до 17.00, крім вихідних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних