Пошук

Вчасна оплата комунальних послуг необхідна для безпеки України

Дата: 09.06.2022 10:44
Кількість переглядів: 693

Фото без опису

Понад 2 млн. грн. заборгувало населення та юридичні особи Підгайцівської громади за спожиті комунальні послуги перед КП при Підгайцівській сільській раді. Близько 70% заборгованості – це борг населення, а 30%  – підприємств, розміщених на території громади.

В такий нелегкий для всіх - військовий час, ми розуміємо, що платоспроможність споживачів знизилась. Однак, звертаємо увагу на те, що несплата комунальних послуг може призвести до негативних наслідків для населення Підгайцівської громади та держави загалом.

Так чи інакше, накопичені борги доведеться погасити, адже під час війни українцям не нараховують лише пеню та штрафні санкції. Повністю від оплати комунальних послуг ніхто не звільнений.

З огляду на це, краще розраховуватись за надані послуги систематично, ніж потім гасити величезний борг водночас.

Сьогодні важливо зрозуміти, що комунальна послуга – це такий самий товар першої необхідності, як хліб чи сіль.

Адже для того, щоб забезпечити вивіз сміття, водопостачання, водовідведення - необхідно купувати паливно-мастильні матеріали, ремонтувати техніку, платити зарплату співробітникам і т.д. А без фінансування КП може просто закритися.

В такому випадку, ми ризикуємо погрузнути у смітті, залишитися без водопостачання, водовідведення та не отримувати найнеобхідніших послуг для забезпечення повсякденного комфортного життя, оскільки на сьогоднішній день КП при Підгайцівській сільській раді вивозить тверді побутові відходи з 18 сіл громади та обслуговує 22 артсвердловини.

У тих регіонах, куди не ступала нога російського окупанта – вчасна оплата комунальних послуг – це наш спільний внесок, який може зробити кожний громадянин у добробут, підтримку та захист України.

Якщо у вас справді немає змоги платити за комунальні послуги, то ви можете звернутися до:

- КП при Підгайцівській сільській раді з метою реструктуризації  боргу (скласти зручний графік оплати заборгованості);

-  у відділ соцзахисту населення за оформленням субсидії.

Нагадуємо, також, що виплата компенсації комунальних витрат для українців, які безкоштовно прихистили у себе внутрішньо переміщених людей можлива лише за умови відсутності заборгованості за житлово-комунальні послуги у власника жилого приміщення.

Реквізити на оплату комунальних послуг розміщені на сайті громади за посиланням: https://pidgayci-gromada.gov.ua/rahunki-na-oplatu-komunalnih-poslug-15-38-52-20-09-2021/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних