Пошук

Серед переможців обласного конкурсу юних техніків та дослідників – учень Липинського ліцею

Дата: 08.06.2022 15:29
Кількість переглядів: 443

Наумюк Павло – учень Липинського ліцею здобув III місце за підсумками обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких, винахідницьких та раціоналізаторських розробок з науково-технічного напрямку у 2021-2022 н.р.

Фото без опису 
Юний винахідник під керівництвом вчителя фізики Липинського ліцею Чеховського Івана сконструював  лінійний блок живлення для демонстрації експериментів по темі " Електромагнетизм фізичного кабінету"

Свою розробку учень у вигляді відео – презентації надіслав  на вказаний онлайн-конкурс у номінації «Юні техніки і дослідники промисловості та сільського господарства» та здобув призове місце.

Розроблений  блок живлення може використовуватись для зарядки автомобільних акумуляторів та для здійснення експериментів на уроці фізики для створення стабільної сили струму та магнітного поля.

Іван Чеховський - керівник талановитого учня з Липин до війни вів гурток з радіо конструювання у Луцькому міському Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді та постійно працює з талановитою молоддю. 

Він розповів, що війна зайвий раз нагадує про важливість розвитку техніки та конструювання, підтримки юних винахідників та налагодження власного виробництва високотехнологічних виробів, в тому числі, які можуть використовуватись для покращення військової потужності.

Щиро вітаємо переможця конкурсу та його наставника. Дякуємо, що тримаєте свій фронт і наближаєте перемогу, виховуючи талановиту молодь. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, нових винаходів та перемог.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних