Пошук

На території с. Хорлупи зробили благоустрій зупинки та розписали павільйон в українському стилі.ФОТО

Дата: 06.06.2022 15:39
Кількість переглядів: 485

На території с. Хорлупи Підгайцівської сільської ради зробили благоустрій зупинкового майданчика та розписали павільйон в українському стилі.

Фото без опису

Зупинка знаходиться вздовж центральної дороги с. Хорлупи.

Соняшники, маки, тин з глечиками, україночка та логотип Підгайцівської громади з написами «Сила в об'єднанні», «Слава Україні» тішитимуть око яскравими фарбами місцевих мешканців, які очікуватимуть на громадський транспорт.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Староста Хорлупівського округу Василь Грудік розповів, що ще до початку війни з пропозицією облаштування зупинкового майданчика в с. Хорлупи звернувся до Підгайцівської сільської ради, адже зупинка була в занедбаному стані.

Фото без опису

Підтримав ініціативу старости сільський голова Юрій Семенюк. Сільська рада ще минулого року здійснила облаштування твердим покриттям в середині та ззовні павільйону.

Фото без описуФото без опису

Василь Грудік не стримував радості та вдячності з приводу того, що місцева активна, творча молодь власноруч розписала та забрендувала зупинку логотипом громади. Староста дякував місцевим підприємцям-меценатам за підтримку: Вершиніну Олексію, Хрусю Івану, Новицькій Світлані, а також, працівникам старостату за роботу.

Фото без описуФото без опису

«Сподіваємось, що результат спільної праці у вигляді такої гарної, української зупинки і надалі надихатиме місцевих мешканців на гарні справи на благо рідної громади, а ми, в свою чергу, допомагатимемо», - зазначив сільський голова Юрій Семенюк.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних