Пошук

Сучасна бібліотека – тепер у Підгайцях. ФОТО

Дата: 02.06.2022 14:04
Кількість переглядів: 819

Нарешті, після тривалої паузи, відновлює повноцінну роботу центральна публічна бібліотека у селі Підгайці.

Тепер вона діятиме у новому приміщенні у будинку по вулиці Шкільна, 24 Б. Керівництво сільської ради зробило все, аби дітям та дорослим там було комфортно та цікаво.

Фото без опису

Заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь порахував, що знадобилося  півтора року аби втілити задумане в життя. Юрій Семенюк, як голова та старожил Підгайцівської громади зазначив, що колись на цьому місці був пустир,  тепер – житловий будинок, амбулаторія і бібліотека. І попри те, що різні думки витали довкола тодішньої ідеї забудувати пустир, пройшли роки – а село стало ще кращим.

Фото без описуФото без опису

Валентин Приходько пригадав, що  цей заклад планувався, як громадський простір для спілкування та відвідування не лише дітьми, а й дорослими, щоб було де зустрітися, поспілкуватися, тож він вірить що все вийде ще краще, ніж планувалось. Олександр Бляшук побажав дітям і дорослим миру та добра, щоб було більше моментів для читання книг і цікавого дозвілля.

Фото без опису

Фото без опису

Сучасний дизайн, яскраві меблі, впорядковані книги, комп’ютери з доступом до Інтернету, куточок з іграшками та настільними іграми, великий стіл за яким можна проводити цікаві майстер-класи  – все для того, щоб зробити книгозбірню трендовим місцем для дітей та молоді.

Фото без описуФото без опису

Привітати з відкриттям бібліотеки завітав у громаду народний депутат України Валерій Стернійчук. Він зазначив, що раніше читальні були центрами культури на селі тож якщо Підгайцям вдасться відновити цю традицію, виграють усі. Разом з тим нардеп відзначив подяками трьох працівників бібліотечної системи , зокрема й завідувачку Підгайцівської бібліотеки Валентину Герлінську.

Фото без описуФото без опису

Фабрика іграшок «Тигрес» та її директор Олександр Шевчук теж приїхав на урочистості не з порожніми руками – привіз подарунки від засновників ТОВ «Тигрес» родини Падук.

Фото без описуФото без опису

Протоієрей Андрій Мовчанюк освятив приміщення книгозбірні та пообіцяв поповнити бібліотечний фонд духовною літературою.

Фото без опису

Фото без опису

Зверніть увагу, що бібліотека працюватиме щодня, окрім суботи та понеділка, з 9 до 17 години без обідньої перерви.

Фото без опису

Якщо маєте вдома сучасні прочитані книги, думаю, вони будуть гарним подарунком бібліотеці та вашим внеском у культурний фонд громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних