Пошук

У Липинах День захисту дітей відсвяткували цікавими майстер-класами та танцями. ФОТО

Дата: 02.06.2022 13:47
Кількість переглядів: 993

До Дня захисту дітей у Липинському будинку культури організувати свято з майстер-класами з миловаріння, розписування печива та аеродизайну. Додали до свята й трохи танців.

Фото без опису

Аби залучити чималу кількість дітей одночасно, розділили їх на групи. Одна під керівництвом Світлани Мартинюк, чаклувала: з’єднуючи певну кількість інгредієнтів у зазначеному порядку, діти створили блакитно-жовтий брусочок духмяного мила.

Фото без описуФото без опису

Інша група дітей у той час навчилася у директорки Липинського будинку культури Богдани Борис формувати повітряні кульки у чудернацьких тварин. Зараз це мистецтво називається – аеродизайн.

Фото без описуПісля цього діти під наставництвом студенток Волинського фахового коледжу харчових технологій розписували імбирне печиво для себе та військових, які боронять Україну у зоні воєнних дій.

Фото без опису

«Приємно вразило те, що дітки, розмалювавши багато печива, скуштували по одному, а решту лишили для гостинців військовим. І ми обов’язково відправимо його нашим бійцям, коли глазур підсохне. Майстерки для дітей – хороша ідея. Моя найменша донька часто відвідує майстер-класи й ми бачимо, що нові уміння, які дитина здобуває в іншому середовищі, позитивно впливають на усі сфери життя», - поділився враженнями один з організаторів, заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь.

Фото без опису

У Липинській бібліотеці теж було святково - підбивали підсумки творчого конкурсу і нагородили переможців.  Завідувачка Неоніла Пастощук вручила усім подарунки від компанії «Тигрес». Леонід Гроголь теж скористався нагодою і подарував бібліотеці настільну гру, бо гра і книга – мають бути поруч. Граючись, діти вчаться.

Подарункові набори з іграшками, розмальовками та солодощами вручив усім учасникам майстер-класів староста Липинського старостинського округу Олександр Куць за сприяння Благодійного фонду Юрія Гупала.

Фото без опису

«Позитивні емоції дітей – найбільша винагорода усім, хто працює разом з дітьми. Дякуємо усім, хто долучився до доброї справи та порадував дітей корисним дозвіллям та подарунками», - підсумувала директорка Липинського будинку культури Богдана Борис.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних