Пошук

У Підгайцях дітям подарували емоції та подарунки від американських дітей. ФОТО

Дата: 02.06.2022 10:45
Кількість переглядів: 1039

1 червня, вперше за три місяці, у Підгайцях  було гамірно. Насичену програму з аніматорами, майстер-класами, руханками, бульбашковим шоу, спортивними естафетами, патріотичним караоке та аквагримом організували працівники Центру культури, туризму, молоді та спорту спільно зі Службою у справах дітей Підгайцівської сільської ради.

Фото без опису

 «Зараз, як ніколи раніше, розуміємо, що все, що з нами лишається, коли ми опиняємося далеко від дому - емоції та згадки про найкращі моменти життя у рідному селі чи місті. Тому завдяки нашим захисникам, які стримують наступ рашистів, у День захисту дітей захищаємо право наших дітей на позитивні емоції та спілкування», - зазначив заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько.

Фото без опису

Впродовж кількох годин діти ліпили з глини глечики з гончарем Віктором Дудко, виготовляли квіткові композиції з Русланом Горохолем, плели браслетки, клеїли листівки, змагались, співали, танцювали.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Педагоги та учні освітніх закладів громади провели благодійний ярмарок під час якого продавали солодощі, картини, браслетки та інші поробки, які діти підготували, аби заробити кошти для допомоги військовим ЗСУ. І чудовий результат ярмаркування –  у скарбничці 6504 гривні.

Фото без описуФото без опису

Долучилися до свята й Поліцейські офіцери Підгайцівської громади та інструктори ювенальної превенції. Вони знайомили дітей з роботою поліцейських, малювали аквагрим та роздавали повітряні кульки.

Фото без опису

Нагоду приміряти образ рятувальника, одягнувши шолом та потримавши в руках справжній пожежний рукав, мали усі гості свята. У Підгайці для цього спеціально приїхав пожежний автомобіль з екіпажем, які й знайомили з непростою роботою Державної служби надзвичайних ситуацій.

Фото без описуФото без опису

Представники Добровольчого формування територіальної громади «Підгайці 1» познайомили дітей із засобами індивідуального захисту військових, показали зброю та сучасні засоби, які допомагають  спостерігати за ворогом повітря та бачити їх вночі.

Фото без описуФото без опису

Найсміливіші діти – приміряли бронежилети та намагались втримати в руках автомат, аби мами могли зробити кілька фото на пам’ять.

Додому усі йшли щасливі, несучи важкі коробки з подарунками від американських дітлахів, які дбайливо збирали бокси для українських дітей, аби порадувати їх у часи війни.

Фото без описуФото без опису

Завдяки Благодійному фонду Юрія Гупала понад 200 дітей отримали цілі коробки з приємними сюрпризами – іграшками, олівцями, дитячими забавками та косметикою. Дехто навіть знаходив листи з найкращими побажаннями від дітей з Каліфорнії та інших штатів.

Кілька годин на милих личках вимальовувала патріотичні символи вчителька малювання Підгайцівського ліцею Оксана Дещинська. Мабуть, не лишилося дитина у якої б на щічці не було українського прапорця.

Фото без опису

Батьки були щасливі не менше, ніж діти. Усі засумували за радощами мирного життя.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних