Пошук

У Піддубцівському ліцеї обладнають ресурсну кімнату за кошти благодійників

Дата: 26.05.2022 16:30
Кількість переглядів: 379

Команді Піддубцівського ліцею разом із практичним психологом Альоною Іванчук вдалося реалізувати власну ініціативу через краудфандингову платформу GoF. Освітній проект Піддубцівського ліцею під назвою «Студія розвитку Self» цьогоріч став переможцем Всеукраїнського конкурсу від Healthy Go.

Задумом проєкту було обладнання ресурсної кімнати у навчальному закладі через інформаційну кампанію та збір коштів.  Завдяки благодійним внескам  102 доброчинців було зібрано 19 625 грн лишень за 17 днів.

Менеджери  краудфандингової платформи допомогли придбати усі позиції по бюджету проєкту: столи, стільці, шафу, полицю, колонку, розвиваючі матеріали.

КЗ "Центр культури, туризму молоді та спорту" Підгайцівської сільської ради долучився до проєкту, придбавши для студії набори кольорових олівців на суму 1000 грн. 

Частина обладнання, яке закупили згідно проєкту  «Студія розвитку Self», уже використовується в роботі кризового центру психологічної допомоги Піддубцівського ліцею.  Втім, уже цього літа організатори  обладнають ресурсну кімнату для проведення групових психолого-педагогічних занять з дітьми з особливими освітніми потребами, для зустрічей учнівського самоврядування та роботи творчих учнівських осередків.

«Наша участь у всеукраїнському освітньому проєкті “Healthy GO!” – це підтвердження того, що мрії збуваються. Цей рік багатий на перемоги для нашого ліцею, і ми переконані, що вже дуже скоро буде наша основна перемога! Слава Україні!» - розповіла координаторка проєкту Альона Іванчук.

Довідково, «Healthy Go!» є спільною ініціативою програми Healthy Schools та організації GoF, за підтримки Mondelez International Foundation.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.