Пошук

У Липинах в останню путь провели захисника України Віталія Приймака

Дата: 25.05.2022 16:26
Кількість переглядів: 579

 25 травня Підгайцівська громада попрощалася із загиблим захисником України Віталієм Приймаком, уродженцем с.Липини. Бійця відспівали у Свято - Хрестовоздвиженському храмі та поховали у рідному селі.

Фото без опису

Фото без опису

Чимало мешканців громади прийшли провести Героя в останню путь, серед них – рідні, друзі, представники влади, односельчани, побратими та небайдужі люди.

Фото без опису
Велелюдна жалобна хода пройшла вулицями рідного села Віталія у супроводі оркестру. Односельчани зі сльозами на очах та стоячи на колінах проводжали Героя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуЗі слів дідуся Віталія, Павла Васильовича Приймака, він був гарною людиною, справжнім помічником. Герой до останнього вірив у краще, з надзвичайною волею, силою та вірою в Україну боронив Батьківщину і, на жаль, віддав своє молоде життя в 23 роки. 

Фото без опису
В ході бойових дій на Донеччині військовослужбовець був важко поранений снайпером. Врятувати бійця медикам не вдалося. Серце Героя перестало битися 19 травня 2022 року.
Віталій народився і виріс в селі Липини, в 2014 році закінчив місцеву школу. Повну загальну середню освіту здобув у 2017 році в ДПТНЗ  «Луцьке вище професійне училище» та отримав  професію «Слюсар з ремонту автомобілів».
У 2019-2020 рр. перебував на строковій військовій службі. Працював на СП ТОВ «Модерн Експо». Був призваний до ЗСУ 27 лютого 2022 року. Хлопець не одружений, проживав з сім’єю в селі Липини.

Герої не вмирають! Вічна слава Герою! Царство небесне.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних