Пошук

Для новоспечених Волинян з Підгайцівської громади організували цікаве туристичне дозвілля. ФОТО

Дата: 18.05.2022 11:26
Кількість переглядів: 522

Над стрем'ям Стиру - срібнолукий Лучеськ нап'яв тятиву: хланями просторів дзвенить стріла, синіє хмар співучість, і горда башта стала на дозорі(ЮРІЙ КОСАЧ «ЛЮБАРТІВ ЗАМОК У ЛУЦЬКУ», 1926)

Неймовірне місто Луцьк 15 травня радо зустріло сонячною погодою хороших та щирих людей. Їх доля, як і життя всієї України, змінилася в ніч 24 лютого. Вони жили в різних куточках України, а сьогодні сталиВолинянами, мешканцями одного з комунальних закладів Підгайцівської сільської ради. Фото без описуВолинян чи гостей ніколи не залишає байдужими атмосфера та історія старовинного й сучасного Лучеська, його вуличок та архітектури. Особливо, коли знайомство відбувається через цікаві, інтригуючі та містичні розповіді екскурсоводів навчально-тренувальної туристичної фірми «Біля вежі».

Фото без опису

Перед учасниками подорожі відкрились таємниці, історія та відкриття Луцького колегіуму, «Будинку з химерами», аптеки Злоцьких, вежі Чарторійських, міських підземель, життєписи відомих волинських митців.

Фото без опису

Міські легенди, луцькі кликуни та містичний привид Магдалени особливо захопили увагу дітей.

Фото без опису

Для тимчасово переміщених осіб прогулянка містом та відвідини перлини ВолиніЛуцького замку - не просто екскурсія. Це психолого-рекреаційна допомога та спосіб відчути людське тепло та щиру турботу.

Фото без опису

Організували такий незабутній день для нових мешканців Волині освітянка й депутатка Підгайцівської сільської радиЗінкевич Світлана Георгіївна, староста Піддубцівського старостинського округу - Романюк Олександр Вікторович, керівник будинку культури с. ПіддубціВіталій Демчинський, викладачі-екскурсоводи ВСП ВоФК НУХТ - Конох Олена Андріївна, Батейко Дмитро Сергійович, перевізникПалюх Сергій Васильович, дирекція та працівники історико-культурного заповідника «Старий Луцьк».

Фото без опису

Пригощали смаколиками майстри, кухарі відділення харчових технологій ВСП ВоФК НУХТ. Усі організаторице люди, чиє кредо: "Від людини - для людини, від серця - до серця".

Фото без опису

Їхні тепло і турбота зігріває, лікує та підтримує віру в майбутнє. Адже МиУкраїнці! Усе буде Україна!

Фото без опису

Автор тексту Олена Конох, викладач ВСП ВоФК НУХТ, директор навчально-тренувальної туристичної фірми «Біля Вежі».

Дякуємо Відокремлений структурний підрозділ “Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій” за співпрацю!!!

Разом до Перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних