Пошук

Посадовці Підгайцівської сільської ради доставили гуманітарний вантаж у Бучу

Дата: 17.05.2022 08:38
Кількість переглядів: 1175

Заступники Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько та Олександр Бляшук завезли до раніше окупованого міста Буча, що на Київщині, кілька тонн продуктів та предметів першої необхідності. Допомогли зібрати гуманітарний вантаж постраждалим від воєнних дій Підгайцівська Церква «Спасіння» та польські партнери Підгайцівської громади – Тереспольська міська рада.

Фото без опису

Фото без опису

Посадовці подолали непростий шлях та на власні очі побачили, на що перетворила російська агресія раніше квітуче затишне місто поблизу Києва. Нині про місяць жахів та життя в окупації нагадують розбита військова техніка над дорогами, групи судово-медичних експертів, рефрижератори на вулицях, обгорілі, понівечені обстрілами будинки та інша міська інфраструктура.

Фото без опису

Фото без опису

Та все ж, завдяки нашим мужнім воїнам та Збройним силам України, звільнена Київщина потрохи оговтується – шляхи та поля розміновують, мости відновлюють і на вулиці знову повертається життя.

Фото без опису

Фото без опису

Валентин Приходько розповів, що завдяки польським партнерам – бурмістру міста Тересполь Яцеку Данилюку (Jacek Danieluk) та секретареві ради Йозефу Падеревські (Jozef Paderevski), релігійній громаді Церкви «Спасіння» села Підгайці,  вони доправили та передали волонтерському центру при Бучанському відділі соціальної політики різноманітні крупи, макарони, консерви, майонези, дитяче харчування, молочні продукти довготривалого зберігання, засоби гігієни для дітей та дорослих, пледи.

Фото без опису

Фото без опису

Підгайцівські сільська рада щиро вдячна усім благодійника та волонтерам, які допомагають жертвам воєнних дій повернутися до звичного життя та адаптуватись до нових реалій.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних