Пошук

Луцький зоопарк отримав допомогу від мешканців Підгайцівської громади. ФОТО

Дата: 13.05.2022 11:29
Кількість переглядів: 383

Вантажівку продуктів з яблуками, морквою, буряками, горіхами, зерновими та сіном доправили у Луцький звіринець мешканці Підгайцівської громади зі Звірівського, Борохівського та Липинського старостинських округів.


Заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько зазначив, що зібрати харчі для підопічних Луцького зоопарку вирішили після звернення адміністрації закладу до волинян про допомогу. 


Директорка зоопарку Людмила Денисенко розповіла, що через воєнні дії кількість відвідувачів скоротилась, як і час роботи закладу. З лютого звіринець якийсь час не працював, та й зараз відвідувачів не так багато, аби прибутки дозволяли забезпечувати повноцінний раціон тваринам та стабільність колективу, який обслуговує велике господарство.


«Щиро дякуємо мешканцям Липин, Борохова, Діброви, Вишнева, Звірова та Олександрії за овес, який привозили мішками, горіхи, моркву, буряки, сухарі, хліб, яблука свіжі та сушені, сіно та солому в тюках. 


Сподіваємося наш вклад у добру справу допоможе адміністрації пережити воєнний час та збереже життя і здоров’я тваринкам, яких так люблять наші діти.
 Користуйтесь затишшям, влаштуйте сімейний відпочинок і приходьте у зоопарк, приносьте гостинці. Тут дуже чекають відвідувачів, вкладають багато праці та любові у кожен кущик, кожну квіточку, аби зробити Луцький зоопарк затишним і гарним місцем відпочинку», - наголосив посадовець.

 
До слова, дитячий квиток для діток від 3 років нині коштує 50 гривень, дорослий – 80 гривень. 
Усі зароблені кошти йдуть на закупівлю харчів для усіх звірів - від левів до шиншил, риби у ставку та птахів у просторих вольєрах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.