Пошук

Спільними зусиллями працюємо на результат

Дата: 13.05.2022 09:56
Кількість переглядів: 758

В умовах війни, яка триває в нашій державі, кожен виконує свої функції, формує власну громадянську позицію. У наших воїнів, які боронять країну в лавах армії, вона найбільш відповідальна та небезпечна, адже військові ціною власного життя виборюють Незалежність та свободу держави в гарячих точках.

А хтось знаходить себе у волонтерстві, допомозі військовим та цивільному населенню, яке страждає від війни, приймає переселенців, інші - вкладають свою душу та вміння у благоустрій території, на якій мешкають.

Прикладом цього є громада Церкви «Преображення» села Лище, представники якої запропонували свою допомогу та спільно з комунальниками прибрали центр села перед Великоднем. Під час упорядкування обочин доріг, бордюрів лишилась земля та щебенева маса, яку згодом змішали з цементом, піском та позатрамбовували ями по Вулиці Центральній.

А нещодавно, староста Олена Голубович повідомила, що завдяки пану Володимиру та дітлахам зі згаданої церковної громади у селі Лище організували прочищення стічної труби по вулиці Возз'єднання.

«Виховання свідомого громадянина, патріота своєї країни починається з дитинства. Кожен може допомогти на своєму місці», - прокоментувала староста Олена Голубович.

Дякуємо за допомогу, за громадянську позицію! Разом до Перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.