Пошук

До Дня Європи – перемога у Всеукраїнському конкурсі проектів від Представництва ЄС в Україні

Дата: 10.05.2022 10:57
Кількість переглядів: 676

Напередодні Дня Європи  приємну звістку дізналися у Піддубцівському ліцеї.  Євроклуб освітнього закладу вже вчетверте переміг у  Всеукраїнському конкурсі від Представництва ЄС в Україні.

Фото без опису

Список 25 євроклубів-переможців з різних регіонів України був оприлюднений  у ході он-лайн зустрічі координаторів євро клубів українських шкіл 6 травня 2022 року.

Фото без опису

Проєкт євро клубу Піддубцівського ліцею під назвою «Європейська формула чистого повітря» має екологічне спрямування і буде втілюватися за підтримки Представництва ЄС в Україні.

Фото без опису

Реалізовуватиме проєкт  заступник директора з виховної роботи, соціальний педагог Ольга Чухілевич у партнерстві з євро клубами Луцька, Тернополя, Дніпропетровської та Харківської областей.

Фото без опису

Заплановані заходи передбачають активності, спрямовані на підвищення екологічної грамотності, зокрема щодо збільшення зелених насаджень, шкідливості спалювання сухої трави, автомобільних викидів в атмосферу.

«До реалізації проєкту буде залучено 5 Євроклубів-партнерів з різних областей України. У Піддубцівському ліцеї цільовою аудиторію будуть учні 5-11 класів. Очікуваними результатами втілення цієї ініціативи буде ознайомлення з європейським зеленим курсом, підвищення екологічної обізнаності, здобуття навичок грамотного поводження у довкіллі в контексті європейського вектору розвитку України», -  розповіла координатор проєкту Ольга Чухілевич.

Євроклуб ліцею отримує, також,  сувенірну продукцію для заходів (кепки, футболки, значки тощо) від Представництва ЄС в Україні.

За підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україн".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних