Пошук

У Липинах дітям влаштували творчу терапію. ВІДЕО

Дата: 06.05.2022 21:34
Кількість переглядів: 807

У перервах між повітряними тривогами у Підгайцівській громаді працівники освітніх та культурних закладів, намагаються відволікати дітей від тривожних буднів. Для цього у кожному старостинському окрузі громади щотижня відбуваються заняття у різноманітних техніках – усе, аби мінімізувати стрес, який міг виникнути у дітей у зв’язку з воєнними діями на території України.

У Липинському будинку культури цього тижня діти виготовляли вітальні листівки до Дня матері та танцювали.  Танцювальну терапію Руслан Грохоль провів вперше, але дітям дуже сподобалось, тож прийняли рішення, що відтепер рукоділля чергуватимуть із іншими активностями.

Заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько зазначив, що арттерапевтичну роботу з дітьми у громаді розпочали місяць тому. Помітно, що майстер-класи, різноманітні творчі заняття у кризових центрах психологічної допомоги при школах, бібілотеках, клубних закладах збирають все більше дітей. Та й усмішок додалося, а це хороший показник.

Посадовець подякував освітянам та працівникам закладів культури Підгайцівської громади, що вони взяли на себе непросту, але потрібну місію та за допомогою творчих занять додають дітям сил та оптимізму пережити «темні» часи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.