Пошук

7 робіт освітян відзначені за результатами ХХVІІ обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині»

Дата: 05.05.2022 14:10
Кількість переглядів: 512

Фото без опису

Вітаємо переможців ХХVІІ обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів  «Творчі сходинки педагогів Волині» з закладів освіти Підгайцівської сільської ради!

З отриманням диплому управління освіти і науки облдержадміністрації  І ступеня:

  • Авторський колектив вчителів географії Підгайцівського, Лищенського, Романівського ліцеїв у складі Баран Галини,  Мельничук Ольги,  Монець Оксани за методичний збірник: «Композиція сучасного уроку географії (на допомогу молодому вчителю)». 
  • Іванчук Альону Ігорівну - Піддубцівський ліцей за практикум "Практичні інструменти психологічної корекції освітніх труднощів дітей з особливими освітніми потребами".

З отриманням диплому управління освіти і науки облдержадміністрації  ІІ ступеня:

  • Філіпчук Валентинау, учителя хімії Липинського ліцею за Навчальну програму з позашкільної освіти дослідницько-експериментального напрямку секції «Екологія».
  • Джахангірову Наталію, вчителя математики Підгайцівського ліцею за практикум із розв’язування рівнянь та нерівностей з модулем.

З отриманням диплому управління освіти і науки облдержадміністрації  ІІІ ступеня:

  • Северенюк Катерину, вчителя математики Підгайцівського ліцею за методичний посібник «Путівник вчителя математики світом сучасних цифрових технологій»
  • Курдельчук Людмилу, вчителья математики та інформатики Борохівської гімназії за Практикум (Збірник завдань) «Зошит для контрольних тематичних робіт з алгебри та геометрії, 7 клас»
  • Ляшук Ларису (директор) та Кінах Галину (заступник директора з навчально-виховної роботи)  Підгайцівського ліцею за методичні рекомендації «Організація освітнього процесу під час карантину (з досвіду роботи Підгайцівського ліцею Підгайцівської сільської ради Луцького району Волинської області)».

Подяку начальника управління освіти і науки обласної державної адміністрації оголошено Центру професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради, директор – Зінкевич Світлана.

"Пишаємося, що одразу сім робіт освітян Підгайцівської громади відзначено дипломами! Але ще більш приємно, що педагоги взяли активну участь у І етапі традиційної щорічної виставки дидактичних матеріалів, подавши 29 робіт. Дякуємо кожному з вас за працю, за професіоналізм!", - зазначила Світлана Зінкевич.

Довідково, до участі у виставці було представлено 529 робіт освітян із 45 територіальних громад у 5  номінаціях: природознавство, екологія, біологія, географія, астрономія, фізика, хімія, математика, геометрія, управління закладами освіти, освіта дітей з особливими освітніми потребами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних