Пошук

Кількатонний гуманітарний вантаж від німецьких партнерів компанії «Тигрес» роз’їхався Україною. ФОТО

Дата: 04.05.2022 21:04
Кількість переглядів: 711

Завдяки німецьким партнерам компанії «Тигрес» - відомого європейського виробника іграшок Klein (Німеччина), на початку квітня Підгайцівська громада отримала кількатонний вантаж із гуманітарною допомогою.  У місті Верль волонтерки Оксана Сидорщук та Ольга Левен довантажили ще 21 ящик адресної допомоги, яку волонтерські центри чекали в Україні.

Фото без описуФото без опису

Директор ТОВ «Тигрес» та депутат Підгайцівської сільської ради Олександр Шевчук розповів, що ідея залучити до допомоги Україні німецьких колег виникла спонтанно. З компанією Klein  вони співпрацюють понад 5 років. У Європі - це знаний бренд іграшок, тож у бізнесових справах доводилося зустрічатися неодноразово - переймати досвід, виготовляти на їхнє замовлення дитячі забавки, а також будувати плани для подальшого розвитку співпраці. Німецькі партнери одразу відгукнулися на ідею зібрати посильну допомогу, яку через Підгайцівську громаду відправили за потребами у центральну та східну Україну. Частково отримані речі та продукти залишили аби на місці допомагати тимчасово переміщеним особам, адже Центри турботи для переселенців діють і у Підгайцях, і у Липинах.

Фото без описуФото без опису

Упродовж квітня, завдяки отриманій допомозі, працівники Підгайцівської сільської ради посортували та передали дитяче харчування, одяг, медикаменти, суміші, засоби гігієни, пляшечки для годування у Харків, через волонтерку – харківську переселенку Анастасію.

Фото без опису

Близько тонни гуманітарного вантажу відправили для потреб цивільного населення, на запит місцевої влади, у місто Сквира на Київщині. Туди поїхали продукти харчування (крупи, овочі, консерви, дитяче харчування), вода, засоби гігієни, постіль, ковдри, подушки, одяг та взуття для дорослих і дітей.

Фото без описуФото без опису

Медичні препарати та товари медичного призначення посортували та направили у Волинський обласний медичний центр онкології у Луцьку, Волинський обласний геріатричний пансіонат та Волинську обласну психіатричну лікарню, що діють на території Підгайцівської громади.

Сформували та передали для потреб 14-ої окремої механізованої бригади ЗСУ та батальйону територіальної оборони «Підгайці» харчі, медичні засоби, спальники, ліхтарики та інші речі, які можуть знадобитись у військових умовах.

Фото без описуФото без опису

Керівництво Підгайцівської сільської ради щиро дякує усім іноземним партнерам, які проявляють солідарність з українським народом, підтримують цивільне населення та військовослужбовців, направляючи в Україну різноманітну допомогу. Щиро дякуємо Martin Klein – CEO Klein, Joachim Lindner - Head of Material Management, Katrin Arbogast - Sales Manager, Hilfe Sammelstelle Verl, Olga Leven і Oksana Sydorschuk.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних