Пошук

Підгайцівським переселенцям показали «родзинки» Луцька. ФОТО

Дата: 30.04.2022 19:47
Кількість переглядів: 453

Справжню туристичну пригоду влаштували для переселенців із Київської, Харківської, Донецької та Миколаївської областей депутатки Підгайцівської сільської ради.  

Фото без опису

Дітей розважили та познайомили з історією древнього Луцька їхніх батьків, організували пішу екскурсію старим містом, яке якраз потопає у цвіті дерев, помилувались мурами Луцького замку та відпочили від воєнних страхів у затишній атмосфері Луцького зоопарку.

Фото без описуФото без опису

Освітянка і депутатка Підгайцівської сільської ради Світлана Зінкевич мала особливу місію екскурсовода, тож новоспечені туристи, дізналися чимало цікавого і про походження назв сіл, у яких вони знайшли прихисток у Підгайцівській громаді, у Луцьку побували у Будинку архітектора на березі Стиру, побачили будинок Косачів, де починала писати перші вірші Леся Українка, почули гімн у виконанні Луцького кликуна, який щодня опівдні підіймається на головну вежу Луцького замку і сурмить, аби привітати мешканців та гостей міста із новим днем.

Фото без описуФото без опису

У Луцькому зоопарку дітлахи із задоволенням спостерігали за життям тваринок, розважались у відпочинковій зоні та ласували смаколиками. На завершення поїздки діти отримали подаруночки  -  патріотичні брелки від фабрики дитячих іграшок «Тигрес».

Фото без описуФото без опису

Батьки та діти були задоволені мандрівкою, оскільки довелося побачити основні туристичні родзинки Луцька та відволіктися від думок про війну.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних