Пошук

У чистий четвер чисто стало на територіях наших сіл

Дата: 21.04.2022 14:55
Кількість переглядів: 287

Лищенський старостівський округ цьогоріч завершив багатоетапний період  проведення весняних толок у старостівських округах та територіях Підгайцівської громади. Підсумовуючи проведену роботу, можна сказати, що у чистий четвер наша громада прибрана та готова до Великодня.

Фото без опису

 Щоб навести лад в селах Лище та Воротнів: - «Кожен робив певну роботу: білив, підмітав, загрібав, грузив, впорядковував, висаджував. В ці передсвяткові дні працювала техніка КП Підгайці, СГТОВ «Лище»» - розповіла староста Олена Голубович.

Фото без опису

«Фізична праця прикрашає світ і стан людини, тому працювали всі незалежно від статусу. Хочу ще раз сказати вам друзі, що разом ми —сила. До працівників тієї чи іншої галузі територіальної громади, які влаштовували суботники, долучилися багато небайдужих жителів: спільнота «Сазан» — прибирали ставок; громада Церкви «Преображення» та церкви Баптистів — прибрали центр села; тероборона — прибрали території біля блокпостів; наші жіночки — шиють, фасують, печуть, прибирають. Люди ви всі неймовірні », - написала на своїй сторінці у Фейсбук староста Олена Голубович.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних