Пошук

Пів тонни борошна перетворили на смаколики у Борохівському старостаті

Дата: 20.04.2022 13:04
Кількість переглядів: 340

550 кг борошна жителі Борохівського старостівського округу Підгайцівської сільської ради перетворили на смаколики та передали для наших військових та людей, які постраждали від війни: пироги, вареники, налисники та Великодні пасочки. Готували навіть славнозвісні «бАндерики» (налисники з м’ясом).

Зі слів старости, Катерини Маннонової стає зрозумілим, що рівень взаємної злагодженості у роботі в тилу, віри та бажання Перемоги згуртувало мешканців старостату на всі 100%.

Найбільш чуттєвим та цінним для жителів виявився фідбек  від мешканки  Бородянки, яка знайшла у фейсбуці контакти старости округу та переслала фото звіт отриманих дитячих малюночків з побажаннями від дітей Вишнева, Діброви, Борохова.

На своїй сторінці у Фейсбук Катерина звертається до мешканців старостату зі словами вдячності за спільну працю на Перемогу для України: «Сьогодні знову про головне багатство нашої нації - наших людей!! Хочеться написати кілометри слів вдячності і ще раз підкреслити, що ВИ - основне моє відкриття під час війни. Наші прекрасні села Вишнів, Діброва, Борохів - ви неймовірні, сміливі, щирі, співчутливі, прекрасні. Для мене ви приклад справжніх патріотів, які об'єднуються заради Перемоги! Заради тих хто нас захищає, хто потребує нашої підтримки - стають і роблять конкретні справи з конкретним завданням без лишніх розмов. Окрема величезна подяка Галині Красовській ТзОВ «Вілія» за підтримку. Дякую усім і кожному !!!»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.