Пошук

Майбутнім першокласникам необхідно пройти медогляд

Дата: 19.04.2022 17:37
Кількість переглядів: 321

Розпочався прийом  до шкіл документів майбутніх  першокласників.

На сторінці Підгайцівського ЦПМСД Підгайцівської сільської ради у Фейсбук повідомили, що під час медичного обстеження ваш сімейний лікар проведе огляд, антропометрію, перевірить гостроту зору, визначить групу здоров'я та фізкультурну групу.

За потреби можна буде отримати електронне скерування до вузьких спеціалістів. Всі обстеження входять до пакету медичних послуг, які оплачує НСЗУ, тому є безоплатними. 

Якщо медичний огляд завершено і дитина отримала щеплення у 6 років, ви отримаєте медичні документи ф-86-1/0 та копію ф-63/0 .  

Дітям, що не мають всіх щеплень згідно з національним календарем, медичний висновок ф-86-1/0 не видається. Для уникнення конфліктів та непорозумінь, рекомендують перевірити вакцинальний статус вашої дитини завчасно.

"Можливо хтось вважає не на часі, але війна підтвердила, що все потрібно робити вчасно - і документи оформляти, і за здоров'ям слідкувати. Приємно відзначити, що першим, хто з'явився на медичний огляд та вакцинацію у 6 років - був хлопчик з Київщини, який тимчасово проживає в с.Підгайці", -  наголошують у повідомленні на сторінці Підгайцівського Центру ПМСД.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.