Пошук

ЦНАП Підгайцівської сільської ради тимчасово став "Центром турботи"

Дата: 15.04.2022 15:01
Кількість переглядів: 1085

Центр надання адміністративних послуг Підгайцівської сільської ради та відділ соціального захисту населення Підгайцівської сільської ради останні тижні працює у режимі нон-стоп.

Фото без опису

Через високе навантаження програмний комплекс «Соціальна громада» має технічні проблеми, тож працівникам часто доводиться працювати до 23.00.

Начальниця місцевого ЦНАПу Наталія Муравйова розповідає, що зараз спостерігається друга хвиля внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у селах нашої громади. Це переважно мешканці Харківської, Донецької та Луганської областей. Тому працівники вдень приймають звернення громадян, а ввечері вносять їхні дані у програмний комплекс.

З 24 лютого 2022 року працівники ЦНАПу та відділу соціального захисту населення у Підгайцівській громаді видали 823 довідки про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб та прийняли 534 заяви про надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.

Разом з тим, у Липинах Центр надання адміністративних послуг тимчасово став ще й "Центром турботи", де переселенці можуть отримати психологічну підтримку та волонтерську допомогу - підібрати дорослий та дитячий одяг, засоби гігієни, іграшки. 

Фото без опису

Фото без опису

Для відвідувачів з дітьми облаштували куточок, де малюки можуть зайняти себе іграми або творчістю доки батьки оформляють необхідні документи.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних