Пошук

З життя гуманітарних центрів у Підгайцівській громаді

Дата: 07.04.2022 12:58
Кількість переглядів: 589

Справжнім українцям не залежно від місця проживання, обставин в яких вони опинилися у військовий час, болить душа за Батьківщину.

Відважні воїни ціною власного життя захищають рідні землі на передовій. У кожного з патріотів України, де б вони не знаходилися в тилу чи у гарячій точці болить душа за Батьківщину.

Люди об’єднуються у спільній справі, спільній боротьбі заради майбутнього, вкладаючи частинку себе, своєї душі, відшукуючи внутрішні резерви для допомоги тим, хто цього потребує.

Наведемо приклад молодої жінки Анастасії, яка залишила території Східної України і нині мешкає на Волині. Залишивши пекло передової, волонтерка активно працює.

В пошуках інвалідного візочка для дитини з Харкова, Анастасія вийшла на гуманітарний пункт у Підгайцях. Таким чином,  3 візочки, які прибули до нас гуманітарним вантажем з Європи потрапили до дітей з Харківської області. Настя стала зв'язувальною ланкою між людьми, які в облозі та гуманітарним пунктом у Підгайцях. Завдяки волонтерці, телефон якої  гарячий від повідомлень про допомогу, дитячий одяг, харчування, підгузки, жарознижувальні, пляшечки для годування, пустушки для новонароджених, дитяче взуття потрапляє до рук тих людей, які цього гостро потребують у Кременчуці, Чигирині, Коломиї, Онуфріївці..…

Фото без опису

Фото без опису

1000 - чі людей, які залишили свої домівки у місцях ведення активних бойових дій сьогодні знайшли прихисток на території  Західної Україні.

Співробітники сільської ради,  гуманітарних пунктів Підгайцівської громади, мешканці допомагають внутрішньо переміщеним особам. В кожного з них своя історія. Хтось відмовляється ділитися пережитим, інші охоче розповідають. Але весь біль війни читається на обличчях.

Фото без опису

Один з працівників гуманітарного пункту розповів, що: «У щоденній роботі, не залежно від місця, та переліку обов’язків, важливо кожного підтримати та передати свою віру в Перемогу. Адже лише роблячи спільну справу, допомагаючи бійцям,  простим людям в такі критичні моменти і проростає, вкорінюється  генетичний код справжніх українців. Мужніх, щирих, згуртованих, непереможних ”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних