Пошук

В останню путь провели захисника України Миколу Корнійчука

Дата: 31.03.2022 18:37
Кількість переглядів: 425

Сьогодні, 31 березня у Романові  провели в останню путь захисника України, 24-річного воїна - Корнійчука Миколу Володимировича.
Віддати шану полеглому прийшли сільський голова Юрій Семенюк та його заступники, депутати,  побратими, мешканці навколишніх сіл.

Церемонію прощання священнослужителі здійснили на подвір’ї батьківської хати Героя у селі Ботин. Велелюдним коридором з прапорами та квітами у руках й під звуки духового оркестру проводжали  Захисника від батьківської домівки. 


Жалобна процесія пройшла вулицями села Ботин до кладовища у Романові, де поховали бійця.


Лунали молитви, плакали матері.....У небо летіли “постріли пам’яті” та вигуки "Герої не вмирають!! Слава Герою!!".


Родина втратила сина, брата, опору та підтримку, а Україна - мужнього, відважного, молодого захисника, патріота, який  рвався в бій і віддав своє життя за українців, за Батьківщину, за Мир й Незалежність рідної землі.


Довідково. Микола Корнійчук Народився 15 липня 1998 року в с. Романів Луцького району Волинської області. Закінчив Романівську школу у 2016 році. Навчався у Технічному фаховому коледжі Луцького ЛНТУ,  де здобув спеціальність слюсаря-ремонтника. Працював трактористом в СТзОВ «Романів». Проживав юнак з мамою та братом. 25 лютого 2022 року був призваний Луцьким районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки Волинської області та призначений на посаду старшого солдата кулеметного взводу механізованого батальйону. Загинув 18 березня 2022 року в результаті ворожого ракетного обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту Незалежності України в районі населеного пункту Миколаїв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.