Пошук

Лищенські ліцеїсти долучились до ініціативи Кембриджського університету

Дата: 30.03.2022 16:45
Кількість переглядів: 363

Аби підбадьорити дітей у час війни та додати оптимізму, адміністрація Лищенського ліцею Підгайцівської сільської ради запропонувала школярам початкових класів взяти участь в освітньому проєкті «Bracelets and Peace», який запустили у Кембриджському університеті у підтримку українського народу та українських воїнів.

За задумом, діти з різних куточків світу можуть висловити дружню підтримку Україні, виготовивши власноруч браслет у синьо-жовтих кольорах, сфотографувати його та на світлині написати вислів, словосполучення чи речення, зміст якого пов'язаний з миром та подіями в Україні.

Фото без опису

Директорка навчального закладу Наталія Сікора зазначила, що діти могли виготовити браслети  з паперу, зі стрічок, з ниток, проявити свої творчі здібності та креатив. Лищенські школярі, не залежно від того, в якій країні тимчасово перебувають - в Польщі чи Італії, охоче взяли участь у флешмобі.

Фото без опису

З її слів, іноземці продають свої браслети та перераховують виручені кошти на підтримку України, а у Лищенському ліцеї браслети планують передати, через волонтерів, військовим, аби вони підтримували їх бойовий дух та нагадували захисникам заради кого вони оберігають цілісність України.

Фото усіх робіт педагоги дбайливо оформили у ролик, який розмістили на каналі навчального закладу. Посилання https://youtu.be/bt5o8D20U8c


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних