Пошук

Лищенські ліцеїсти долучились до ініціативи Кембриджського університету

Дата: 30.03.2022 16:45
Кількість переглядів: 375

Аби підбадьорити дітей у час війни та додати оптимізму, адміністрація Лищенського ліцею Підгайцівської сільської ради запропонувала школярам початкових класів взяти участь в освітньому проєкті «Bracelets and Peace», який запустили у Кембриджському університеті у підтримку українського народу та українських воїнів.

За задумом, діти з різних куточків світу можуть висловити дружню підтримку Україні, виготовивши власноруч браслет у синьо-жовтих кольорах, сфотографувати його та на світлині написати вислів, словосполучення чи речення, зміст якого пов'язаний з миром та подіями в Україні.

Фото без опису

Директорка навчального закладу Наталія Сікора зазначила, що діти могли виготовити браслети  з паперу, зі стрічок, з ниток, проявити свої творчі здібності та креатив. Лищенські школярі, не залежно від того, в якій країні тимчасово перебувають - в Польщі чи Італії, охоче взяли участь у флешмобі.

Фото без опису

З її слів, іноземці продають свої браслети та перераховують виручені кошти на підтримку України, а у Лищенському ліцеї браслети планують передати, через волонтерів, військовим, аби вони підтримували їх бойовий дух та нагадували захисникам заради кого вони оберігають цілісність України.

Фото усіх робіт педагоги дбайливо оформили у ролик, який розмістили на каналі навчального закладу. Посилання https://youtu.be/bt5o8D20U8c


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних