Пошук

Реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків можна отримати у всіх Центрах обслуговування платників

Дата: 28.03.2022 10:49
Кількість переглядів: 768

Фото без опису

За отриманням реєстраційного номера облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків можна звертатися у всі Центри обслуговування платників Волині.

Для присвоєння  реєстраційного номера облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків потрібно заповнити і подати  заяву 1-ДР  у  будь-якому з Центрів обслуговування платників.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області звертають увагу, що громадяни, котрі мають намір отримати таку послугу, обов’язкова повинні пред’явити оригінал документу, що посвідчує особу (паспорт чи ІD -картку) та свідоцтво про народження дітей ( у разі оформлення РНОКПП для дітей).

Нагадаємо, що з 18 березня 2022 року всі Центри обслуговування платників при державних податкових інспекція Волинської області відновили роботу.

Тобто, волинські платники податків можуть звертатися за місцем своє податкової адреси до ЦОП при ДПІ області за отриманням адміністративних послуг  і консультаційної допомоги.

В умовах воєнного стану ДПС України та ГУ ДПС у Волинській області працюють в оперативному режимі та продовжують забезпечувати ведення обліку податків, зборів, платежів та єдиного внеску з метою наповнення бюджету.

У податковій службі рекомендують усім платникам, котрі мають можливість здійснювати діяльність, своєчасно перераховувати передбачені законом податки до бюджетів усіх рівнів. 

Варто врахувати, що представникам підприємництва та громадянам податкова служба пропонує  зручний та сучасний дистанційний формат спілкування та звітування через Електронний кабінет.

 

Інформує Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних