Пошук

У Новокотові поховали захисника України Віталія Аршуліка

Дата: 27.03.2022 17:59
Кількість переглядів: 758

27 березня 2022 року  відбулось поховання Захисника України - Аршуліка Віталія Леонідовича.

Провести військовослужбовця в останню путь прийшли сільський голова Юрій Семенюк, заступники сільського голови Леонід Гроголь, Валентин Приходько, Олександр Бляшук, депутати, односельчани, побратими та небайдужі люди…

Жалобна процесія пройшла вулицями села від будинку Віталія у селі Новокотів, до церкви Воскресіння Господнього у селі Звірів, де відспівали бійця.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Поховали Героя на місцевому кладовищі у селі Новокотів.

Фото без опису

Фото без опису

В останню путь Україна проводжала бійця за Свободу, сколихнувши небо залпами від пострілів військових,  Державний Гімн України, вигуки присутніх "Герої не вмирають!! Слава Герою!!"

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Довідково:

Аршулік Віталій Леонідович народився 9 серпня 1976 року в с. Новокотів Луцького району Волинської області. Навчався в Романівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст., яку закінчив в 1993 році. Після закінчення школи вступив до Луцького державного технічного університету, де здобув спеціальність інженера-будівельника у 1998 році. 

Починав трудову діяльність в АПО «Мрія» с. Романів. Пізніше був призваний до лав української армії. Після служби в армії працював в ПП «УКРБУДСЕРВІС» та ТОВ «ЗАХІД-ПРОМ-ІНВЕСТ».

З 25 лютого 2022 року був призваний Луцьким районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки Волинської області та призначений на посаду рядового гранатометника механізованого батальйону.

Вірний військовій присязі загинув 21 березня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Первомайське Миколаївського району Миколаївської області.

Вічна слава Герою!!! Герої не вмирають!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних