Пошук

Питання заборони торгівлі алкогольними напоями на території Підгайцівської сільської ради

Дата: 18.03.2022 13:02
Кількість переглядів: 1068

Шановні мешканці громади та суб’єкти господарювання!

 

Указами Президента України 24 лютого 2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», №68/2022 «Про утворення військових адміністрацій» в країні введено воєнний стан та утворено військові адміністрації.

 

Постановою КМУ від 29 грудня 2021 р. № 1457 затверджено Порядок заборони торгівлі зброєю, сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, в умовах правового режиму воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях.

 

28 лютого 2022 року Волинською обласною військовою адміністрацією було видано наказ від 28.02.2022 року №11 «Про встановлення заборони на торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі на території області».

 

16 березня 2022 року Волинською обласною військовою адміністрацією було внесено зміни до наказу від 28.02.2022 року №11 в частині, що стосується заборони продажу алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, зокрема дозволено продаж пива, вина та слабоалкогольних напоїв на території області. 

 

Згідно наказу Волинської військової адміністрацій, який під час воєнного стану є обов’язковим до негайного виконанням районним військовим адміністраціям (Наказ Луцької районної військової адміністрації), сільським, селищним та міським радам, Підгайцівським сільським головою було видане відповідне розпорядження від 18 березня 2022 року №16/г «Питання заборони торгівлі алкогольними напоями на території Підгайцівської сільської ради», в якому з 18 березня 2022 року на період дії воєнного стану торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленим на спиртовій основі (крім пива, вина та слабоалкогольних напоїв) на території Підгайцівської сільської ради заборонено. 

 

Послаблення обмежень щодо продажу пива, вина та слабоалкогольних напоїв не стосуються військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та інших осіб, які виконують завдання із забезпечення національної безпеки і оборони України.

 

Проте, в цей нелегкий для країни час, звертаємося до мешканців громади дотримуватися правопорядку, не зловживати послабленням обмежень, а власників торгових закладів застосовувати індивідуальний підхід при реалізації дозволеної продукції споживачам.

 

Сподіваємося на розуміння та добросовісність, як споживачів, так і  суб’єктів господарювання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних