Пошук

"Об’єднані для перемоги" - гасло волонтерів Підгайцівської громади. ЗВІТ

Дата: 18.03.2022 08:12
Кількість переглядів: 263

У Підгайцівській сільській раді налагодили співпрацю з волонтерськими центрами, через які гуманітарні вантажі їдуть із Волині у напрямку центральної та східної України.

За два тижні у Підгайцівську громаду надійшло кілька гуманітарних вантажів від партнерів із Польщі та Німеччини. Іноземні благодійники зібрали для потреб українців продукти харчування довготривалого зберігання, медичні засоби, індивідуальні аптечки, перев’язувальні матеріали, ліхтарики, балаклави, термобілизну, спальники, карімати, засоби гігієни для дітей та дорослих, постільну білизну, ковдри, матраци, дитячі суміші для немовлят, дитячі каші та пюре, іграшки, одяг.

Фото без опису

Завдяки працівникам сільської ради, волонтерам, кілька тонні вантажі оперативно розвантажують, сортують та відправляють за потребами у медичні заклади Волині – від сільських ФАПів, пренатального центру до військового госпіталю, Луцької центральної районної лікарні, укомплектовують місця тимчасового поселення вимушених переселенців, забезпечують їх засобами гігієни, іншими речами повсякденного вжитку.

Фото без опису

Формуються вантажі із харчами, медикаментами, засобами гігієни для цивільного населення міст, які постраждали від російської агресії, збираються сухпайки для військовослужбовців, які вже відправлені у напрямку Києва, Маріуполя, Миколаєва, Волновахи та інших міст.

Фото без опису

Щодня на адресу Підгайцівської громади надходять подяки від волонтерів, військовослужбовців, імена та назви яких ми умисно не оприлюднюємо задля безпеки усіх учасників процесу.

Фото без опису

Сила - в єднанні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних