Пошук

Звернення сільського голови до мешканців Підгайцівської громади

Дата: 15.03.2022 16:27
Кількість переглядів: 408

Фото без опису

Маємо четвертий тиждень повномасштабної війни. Наші військові мужньо тримають оборону.

Розумію, що в часи війни, в умовах стресу, постійних повітряних тривог, переживань за рідних, вам складно займатись буденними справами, ходити на роботу, виконувати ті чи інші завдання. Проте, ми мусимо бути сильні духом  і працювати. Ми повинні забезпечити надійний тил для передової, підтримати економіку  нашої держави, нашу армію.

Наразі ситуація на території громади стабільна. Всі сили та ресурси спрямовуються на забезпечення оборонного захисту громади, надання допомоги постраждалим та ВПО.

Вжито необхідних заходів для економії використання бюджетних коштів, енергоносіїв і комунальних послуг.

Призупинено та обмежено проведення непершочергових витрат, пов’язаних із реалізацією заходів регіональних програм, здійснення інших поточних та капітальних видатків.

З 14 березня відновлено дистанційне навчання у школах.

Громада приймає внутрішньо переміщених осіб, які тікають з територій ведення бойових дій.

Окремо хочу звернутися до чоловіків віком від 18 до 60 років з числа евакуйованих осіб – усі зобов’язані стати на військовий облік!

Закликаю аграріїв громади, домогосподарства - засівайте поля та садіть городину, щоб вберегти Україну від продовольчої кризи.

Ще раз хочу наголосити на проблемі спалювання сухої трави. Зрозумійте, що ви ускладнюєте роботу рятувальних служб, які працюють в режимі воєнного стану. Сьогодні важливий кожен літр пального, яке іде на оборону та не повинне витрачатись на гасіння пожеж.

Звертаюсь до підприємців, власників продуктових магазинів та аптек, звернути увагу на дотримання обґрунтованих цін на соціальні товари.

Вкотре хочу подякувати усім жителям громади, підприємцям, бізнесовим структурам, нашим землякам за кордоном, іноземним громадянам за допомогу армії, військовим формуванням та постраждалим, внаслідок російського вторгнення. Ваша допомога дуже важлива. Крок за кроком ми йдемо до Перемоги. І кожен на своєму місці має робити все, аби наблизити цей день.

Слава Україні! Героям Слава.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних