Пошук

Велика подяка усім за спільну працю на Перемогу України

Дата: 14.03.2022 12:15
Кількість переглядів: 250

14 березня почалася дев’ятнадцята доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. Українці згуртовані як ніколи. Кожен намагається підтримувати армію і наших захисників, допомагати вимушеним переселенцям з територій, які зазнали найбільших руйнувань внаслідок агресії ворога. Усе можливе роблять і в Підгайцівській громаді.

Організувалися практично всі – від малого до дорослого. Злагоджено працюють місцеве населення, голова, посадовці, депутати, волонтери, освітяни, представники бізнесу.

У Підгайцівській громаді організовано гуманітарні поставки від партнерів з Польщі, централізований збір допомоги та розподіл за потребами усього необхідного: продуктів харчування, засобів гігієни, дитячих речей, медикаментів тощо.

Готують та постачають їжу для учасників територіальної оборони, військових, плетуть маскувальні сітки.

Приймають вимушених переселенців. Цілодобово працює гаряча лінія щодо соціальних питань (поселення біженців, психологічна підтримка) - +380503788804; +380667062263.

За телефоном гарячої лінії Підгайцівської громади +38093 47 49 266 цілодобово консультують людей та відповідають на запити волонтерів.

Комунальне Підприємство при Підгайцівській сільській раді працює в посиленому режимі. За номером КП +380994864034 реагують на всі виклики щодо ліквідації аварійних ситуацій.

Велика подяка всім нашим працівникам, старостам, підприємцям, волонтерам і всім людям, які допомагають сьогодні у нашій спільній боротьбі за Перемогу, за Мир в Україні.

Ми працюємо цілодобово, щоб наблизити День Перемоги.

Разом ми сила! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.