Пошук

ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ ОСОБИ З ІНВАЛІДНІСТЮ – ШВИДКО ТА ЗРУЧНО

Дата: 22.02.2022 15:16
Кількість переглядів: 282

 

Особа з інвалідністю, законний представник дитини з інвалідністю може не виходячи з дому подати документи необхідні для взяття на облік та забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (далі – ТЗР) через електронний кабінет в Централізованому банку даних з проблем інвалідності (далі – ЦБІ).

Сервіс «Електронний кабінет особи з інвалідністю» дає можливість онлайн взаємодії особи з державними органами, а саме – для онлайн подачі заяв з пакетом документів на забезпечення технічними та іншими  засобами реабілітації, перегляду стану опрацювання зазначених заяв в Централізованому банку даних з проблем інвалідності, вибору підприємства та інше.

Доступ до електронного кабінету можливий  за посиланням https://ek-cbi.msp.gov.ua або на офіційному веб сайті Мінсоцполітики шляхом переходу за посиланням «Електронний кабінет особи з інвалідністю» у розділі «Е-Сервіси».

Якщо ви не зареєстровані в Централізованому банку даних з проблем інвалідності, Вам необхідно подати заяву про первинну реабілітацію (у верхньому правому куті головного меню є значок C:Usersuser10Desktopлиния-пользователя-значок-символ-профиля-человека-веб-дизайна-и-infographic-192963437.jpg, де необхідно обрати «Заява на первинну реєстрації в ЦБІ» та заповнити реєстраційну форму з додаванням скан-копій докуметів.  Після реєстрації в ЦБІ процедура реєстрації в Електронному кабінеті особи з інвалідністю максимально спрощена.

Якщо Ви вже зареєстровані в Централізованому банку даних з проблем інвалідності (вже раніше зверталися по забезпеченню технічними та іншими засобами реабілітації), тоді Вам необхідно у верхньому правому куті головного меню у значку C:Usersuser10Desktopлиния-пользователя-значок-символ-профиля-человека-веб-дизайна-и-infographic-192963437.jpg  обрати «Реєстрація на Порталі ЦБІ» . 

Для цього Вам необхідно виконати наступне:

1. Якщо у Вас є кваліфікований електронно-цифровий підпис (КЕП) Ви можете виконати реєстрацію в Електронному кабінеті самостійно. 

2. Якщо у Вас відсутній КЕП, Ви повинні особисто звернутися до управління соціального захисту населення та отримати код авторизації – код, за яким Ви зможете самостійно завершити повний цикл первинної реєстрації. Цей код авторизації є секретним, тому його необхідно зберігати в таємниці до  закінчення первинної реєстрації. Для завершення первинної реєстрації необхідно виконати наступні дії:

 - зайти в «Реєстація на Порталі ЦБІ»;

 - заповнити реєстраційну форму - ввести логін, пароль, підтвердження паролю, електронну адресу, обрати вид реєстрації – без КЕП або з КЕП;

- при реєстрації без КЕП необхідно ввести код авторизації, який ви отримали в управлінні соціального захисту населення;

- при реєстрації з КЕП, необхідно заповнити дані КЕП (обрати АЦСК, файл підпису КЕП та ввести пароль до КЕП);

- натиснути кнопку «Зареєструватися».

За результатами реєстрації на Вашу електронну адресу прийде лист, який підтвердить факт реєстрації Вас в Електронному кабінеті особи з інвалідністю ЦБІ.

Додатково ознайомитись з інструкцією користувача електронного кабінету особи та навчальним відео можна за посиланням https://www.msp.gov.ua/news/20999.html.

Також на сайті Міністерства соціальної політики України  за посиланням https://www.msp.gov.ua/content/zabezpechennya-tehnichnimi-ta-inshimi-zasobami-reabilitacii-specavtotransportom.html  у розділі «Особам з інвалідністю», підрозділі «Забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації» можна ознайомитися  з нормативно-правовими актами та порядком дій щодо забезпечення ТЗР, переліком підприємств, які здійснюють виготовлення та забезпечення ТЗР, електронним каталогом  ТЗР. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.