Пошук

Стильний папір. Літо з ароматом кави: стало відомо, хто переміг у фестивалі-конкурсі з оригамі

Дата: 21.02.2022 09:47
Кількість переглядів: 782

Вітаємо переможців першого етапу Всеукраїнського фестивалю-конкурсу з оригамі, паперопластики та моделювання з паперу «Стильний папір. Літо з ароматом кави».

Фото без опису

Заклади позашкільної освіти Підгайцівської громади активно долучились до Всеукраїнського фестивалю-конкурсу з оригамі, паперопластики та моделювання з паперу «Стильний папір. Літо з ароматом кави» 
Діти та молодь під керівництвом професійних наставників проявили творчу ініціативу, естетичний смак, вміння продемонструвати власноруч виготовлені вироби під час дефіле на сцені.  

Фото без опису
Серед великої кількості талановитих робіт, журі визначило кращих з кращих, яких вирішили нагородити дипломами відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради:
за зайняте 1 місце: 
вихованців гуртка «КРАФТ»  Піддубцівського ліцею Підгайцівської сільської ради Луцького району Волинської області (керівник – Целєва Олена Анатоліївна). "Кожна маленька дівчинка мріє про гарненьку сукню", - а вихованці гуртка «КРАФТ», чарівні дівчата, втілили мрію в реальність, створили виріб, у якому можна відчути себе справжньою принцесою.

за зайняте 2 місце : 
Вітковську Тетяну, ученицю Пальченської гімназії Підгайцівської сільської ради Луцького району Волинської області ( керівник – Панько Леся Михайлівна).

Фото без опису

за зайняте 3 місце : 
Сіліч Дар’ю, ученицю Крупівської гімназії Підгайцівської сільської ради Луцького району Волинської області ( керівник – Сіліч Оксана Сергіївна) 

Дякуємо учасникам та їх керівникам за участь, за  популяризацію паперопластики та моделювання з паперу як цікавого напряму у дитячій творчості, стимулювання розвитку творчих здібностей учнів, пошук, підтримку обдарованих дітей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних