Пошук

Підгайцівська громада співпрацює з Волинською обласною Малою академією наук

Дата: 14.02.2022 14:17
Кількість переглядів: 272


14 лютого в Підгайцівській сільській раді представники Підгайцівськоі територіальноі громади та КУ «Волинська обласна Мала академія наук» уклали угоду про співпрацю. 

Підписання відбулось за участю сільського голови Юрія Семенюка та директора установи Тетяни Михалюк. 



На зустрічі були присутні начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Жанна Скороход, консультант КУ Центр професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради Алла Юфімчук, куратор Волинської обласної МАН Олена Бурбела, керівник секції філософії Волинської обласної МАН, к.ф.н. – Ірина Клімчук. 


В ході зустрічі обговорили спільні досягнення та напрацювали ключові напрямки майбутньої співпраці. Укладена угода передбачає співробітництво з метою розвитку учнівської молоді, підтримки, залучення до науково-дослідної, експериментальної, конструкторської та винахідницької діяльності обдарованої учнівської молоді, забезпечення змістовного дозвілля школярів та інше. 


Сторони своїми підписами де-юре підтвердили наміри партнерських відносин в освітній, науково-методичній, організаційно-масовій діяльності. Громада та МАН  продовжуватимуть співпрацю щодо обміну досвідом, проведення спільних інтелектуальних заходів: тренінги, наукові студії,  секції, екскурсії, навчання, стажування, турніри, експедиції, літні наукові школи для учнів та педагогів та інші проекти місцевого інтелектуального розвитку. 

Директорка КУ «Волинська обласна Мала академія наук» Тетяна Михалюк вручила Юрію Семенюку Подяку за цілеспрямовану діяльність, високий професіоналізм та підтримку обдарованої учнівської молоді.


Подяку від МАНу отримала також начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської громади Жанна Скороход. За сумлінну працю та вагомий внесок у справу реалізації державної політики з розвитку творчого потенціалу обдарованої учнівської молоді представники МАН відзначили і педагогів громади.

Довідково. У бюджеті Підгайцівської громади на Програму розвитку та підтримки обдарованих і талановитих учнів у 2022 році передбачено фінансування. В 2022 на конкурс-захист науково-дослідницьких робіт педагогами та юними науковцями громади вже подано 8 наукових досліджень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.