Пошук

Дві освітянки Підгайцівської громади взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "Учитель року - 2022" в номінації "Біологія"

Дата: 08.02.2022 14:24
Кількість переглядів: 905

Фото без опису

31 січня - 4 лютого 2022 року у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти проходив перший етап Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2022" в номінації "Біологія". Дві освітянки Підгайцівської громади представили свої навчальні заклади.
Протасюк Наталія Володимирівна, вчитель біології Хорлупівської гімназії, пройшла три етапи випробувань: "Тестування", "Майстер-клас", "Фрагмент дистанційного уроку" та гідно представила Хорлупівську гімназію. ЇЇ педагогічна ідея базується на  цілеспрямованому розвитку особистості та формуванні ключових компетентностей учнів таких як: соціальні, комунікативні, інформаційні, саморозвитку і самоосвіти, здоров’язберігаючі, продуктивної творчої діяльності як в урочний, так і у позаурочний час з предмету «Біологія».

Фото без опису

Своє головне завдання педагог вбачає у пробудженні та розвитку інтересу до оволодіння знаннями, бо інтерес – це рушійна сила пізнання та навчання. Дякуємо Наталі Володимирівні за активну участь у конкурсі, за бажання ділитися власним досвідом, за креатив та оптимізм!

"Праця вчителя – це постійне вдосконалення його особистості.Саме за допомогою такого конкурсу як «Учитель року» педагог активізує усі свої знання, пізнає нові висоти педагогіки й розуміє: як би складно не було, він обрав гідну професію - «сіяти розумне, добре, вічне»", - розповіла Наталія Володимирівна.

Представила свою презентацію й  Слайчук Ольга Валеріївна, вчитель біології Лищенського ліцею.  В якості педагогічної ідеї, спеціаліст запропонувала використовувати під час уроків сучасний метод проєктної діяльності.

Фото без опису
Завдяки участі у конкурсі вчителі збагатилася досвідом інших педагогів та поділилася своїм. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, нових звершень та перемог.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних