Пошук

Вітаємо учасників всеукраїнського конкурсу  «Учитель року 2022»

Дата: 31.01.2022 12:38
Кількість переглядів: 880

17-21 січня 2022 року у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти проходив відбірковий етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2022» в номінації «Інформатика».
Ліщинська Вікторія Миколаївна, вчитель фізики та інформатики Підгайцівського ліцею гідно представила свій навчальний заклад та здобула 13 місце серед понад 40 педагогів Волинської області.

Фото без опису
Вітаємо молодого та перспективного вчителя Підгайцівського ліцею з таким хорошим результатом, бажаємо не зупинятись на досягнутому, нових звершень та перемог.

Фото без опису

Як зазначила Вікторія Ліщинська: "Участь у такому конкурсі дав неоціненний досвід, можливість випробувати себе, перевірити професійні компетенції та допоміг вималювати подальшу траєкторію професійного розвитку" .

Фото без опису

Тримаємо "кулачки" за Наталію Протасюк, вчителя біології Хорлупівської гімназії, яка на початку лютого буде проходити 1 відбірковий етап конкурсу «Учитель року — 2022» в номінації «Біологія».
Довідково. Метою конкурсу є виявлення та підтримка талановитих педагогічних працівників, поширення кращого педагогічного досвіду, розвиток творчого потенціалу вчителя та підвищення його професійної майстерності, сприяння самореалізації вчителя.
Конкурс передбачає тривалу та ґрунтовну підготовку, адже необхідно висвітлити суть педагогічної ідеї, представити технології, методи, прийоми, форми роботи, які застосовує вчитель для її реалізації, продемонструвати ефективність та результативність впровадження педагогічної ідеї. ВІДБІРКОВИЙ ЕТАП включає 3 складові: тестування на знання предмета і методики його викладання, майстер-клас - вміння адаптувати власну педагогічну ідею до специфіки навчальних тем та вікових особливостей учнів та фрагмент дистанційного уроку з вивчення нового матеріалу та первинного застосування нових знань в синхронному режимі взаємодії зі здобувачами освіти, з якими працює вчитель.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних