Пошук

Маршрутка №30 у Підгайці більше не їздитиме. ОФІЦІЙНО

Дата: 18.01.2022 14:32
Кількість переглядів: 793

Фото без опису

Рух міських автобусів за маршрутом №30 до села Підгайці із 19 січня 2022 року припиняється.

Таку інформацію, за результатами засідання виконкому Луцької міської ради від 18 січня 2022 року, підтвердив начальник   відділу транспорту Луцької міської ради Віктор Главічка.

Рішення про зміну міського маршруту  під час сьогоднішнього засідання, 18 січня 2022 року, вніс виконком Луцької міської ради. На жаль, представники перевізника – ТзОВ «Преміум – Сервіс» на зв'язок не виходять і позицію щодо припинення перевезень мешканців села Підгайці не коментують.

Згідно проекту рішення, який напередодні розмістили на сайті Луцької міської ради, зміни у кількох маршрутах здійснюють «у зв’язку із необхідністю оптимізації мережі автобусних маршрутів міста».

Луцькі посадовці обмежили кількість автобусів на маршруті №30 до 4-х та змінили маршрут у прямому та зворотному напрямках. Відтепер маршрут №30 закінчуватиметься на Київському майдані і не буде продовжений у село Підгайці.

Попри те, що Підгайцівська сільська рада створила усі умови, аби міський маршрут міг діяти в межах громади - встановила термінал для електронних квитків у приміщенні сільради, розпочала оформлення електронних квитків для учнів Підгайцівського ліцею, які мали закупити коштом місцевого бюджету, перевізник прийняв рішення скоротити маршрут і завершити його в межах Луцької ТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних