Пошук

Районний фестиваль різдвяних вертепів «А що другий празник – святого Василя!» проходив у Підгайцівській громаді. ФОТО

Дата: 14.01.2022 17:59
Кількість переглядів: 871

14 січня 2022 року в селі Липини Підгайцівської громади проходив Районний Фестиваль різдвяних вертепів "А що другий празник - святого Василя".

Фото без опису

У заході взяли участь творчі колективи Городищенської, Горохівської, Доросинівської, Цуманської, Боратинської, Мар’янівської, Олицької, Підгайцівської громад.

Фото без опису
Керівництво Луцької райдержадміністрації на чолі з Володимиром Кецом  завітали на свято. Були присутні у залі будинку культури керівники Підгайцівської сільської ради – сільський голова Юрій Семенюк, та його заступники. 

 

Фото без опису
Юрій Семенюк та Володимир Кец звернулися до гостей і учасників фестивалю зі словами вітань та побажали родинного тепла, миру і злагоди, добробуту та Господньої ласки.

Фото без опису
Володимир Олександрович вручив Юрію Михайловичу та колективу Підгайцівської сільської ради подяку за вагомий внесок в організацію і проведення фестивалю та висловив надію, що таке дійство вдасться повторити і наступного року.
Виступи проходили у різноманітних жанрах. Творчі колективи зворушили присутніх у залі гостей своєю щирістю, майстерністю, неповторністю та щедро засіяли зерном на щастя.

Фото без опису

Фото без опису
Велична подія Різдва нашого Господа торкнулася кожного серця мелодійним співом, віншуваннями, вертепними дійствами. Завершив святкову програму виступ Заслуженого народного ансамблю пісні і танцю України «Колос» Підгайцівської громади.

Фото без опису
Такі фестивалі не тільки додають глядачам духовного збагачення, Божої благодаті, а й відроджують наші національні традиції і засвідчують багатство і неповторність культури українського народу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних