Пошук

У п’яти селах Підгайцівської громади встановили системи відео спостереження

Дата: 04.01.2022 11:42
Кількість переглядів: 522

У селах Підгайці, Хорлупи, Піддубці, Романів та Борохів Підгайцівська сільська рада встановила системи відео спостереження. Об’єкти підключено на власний пульт спостереження та виведено на старост та поліцейських офіцерів громади.

Фото без опису
Камери громадської безпеки відстежують злочини, а також служать стримувальним фактором для їх здійснення, оскільки злочинці не хочуть ризикувати бути спійманими на камеру.

Фото без опису
Більше того, для інцидентів, скоєних там, де присутнє відеоспостереження, вірогідність упіймання злочинців набагато вище. Завдяки передовим технологіям, таким як технологія розпізнавання облич, камери відеоспостереження здатні краще ідентифікувати злочинців, допомагаючи поліції вистежити та відшукати їх. 

Фото без опису
Записи відеоспостереження можуть бути використані як докази, в залі суду. З іншого боку, відеозапис також здатний довести невинність людини.

Фото без опису

У будь-якому випадку, записи в громадських місцях допомагають знайти докази для розкриття злочинів та навіть надати вагомі докази для кримінальних справ.

Фото без опису

Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк зазначив, що в громаді значна увага зосереджена на дотриманні безпеки та правопорядку. Відеоспостереження буде поступово встановлено у всіх селах громади та навчальних закладах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних