Пошук

Поліцейські офіцери Підгайцівської громади прозвітували про свою роботу

Дата: 30.12.2021 16:29
Кількість переглядів: 732

30 грудня, під час засідання виконавчого комітету Підгайцівської сільської ради, поліцейські офіцери  громади звітували про свою роботу у 2021 році.

Фото без опису

Фото без опису

Нагадаємо, що Підгайцівська громада стала першою громадою Волині у якій працюють одночасно 3-є поліцейських офіцери: Микола Толстіхін, Олександр Остапчук, Дмитро Гриб. В залі засідань був також присутній начальник сектору взаємодії з громадами Роман Богдан.

Фото без опису
Звіт про роботу присутнім членам виконкому представив Микола Толстіхін.

Фото без опису
Отож, за 12 місяців 2021 року було обслуговано 158 викликів по лінії 102  та розглянуто 223 матеріалів звернень громадян. Перевірено 44 особи, що вчиняють домашнє насильство, відвідано 18 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Профілактично-роз’яснювальна робота здійснювалася у 16 навчальних закладах громади, у сфері громадської безпеки. Поліцейськими було виявлено 14  порушень правил щодо карантину людей і стільки ж у  сфері благоустрою населених пунктів.

Фото без опису
 Зі слів офіцерів, серйозну увага приділено забезпеченню порядку щодо порушення правил торгівлі алкоголем і тютюновими виробами, виготовлення та зберігання самогону та апаратів для його виробництва, розпивання алкоголю у заборонених законом місцях.
За період 2021 року було перевірено 128 власників зброї. Профілактична робота велась і в приватних підприємствах та установах. Було розкрито ряд кримінальних правопорушень.

Фото без опису
Насамкінець, поліцейські поділилися планами на наступний рік. Зважаючи, на підсилення особового складу, в Підгайцівській громаді рівень безпеки підвищиться.

Фото без опису
Сільський голова Юрій Семенюк зазначив, що: «Відчувається суттєве покращення ситуації з забезпеченням правопорядку у громаді»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних