Пошук

У Підгайцівській громаді вирішили на яких маршрутах діти матимуть пільговий проїзд

Дата: 28.12.2021 16:47
Кількість переглядів: 461

На черговій 13 сесії Підгайцівської сільської ради було прийняте рішення №15/13 від 23.12.2022 р. «Про встановлення вартості проїзду дітям шкільного віку в с. Підгайці». 

На період навчального року, вартість проїзного квитка на автобусних маршрутах № 30 (с. Богушівка – с. Підгайці), № 150 (с. Підгайці – Луцьк) та № 251 (с. Підгайці – с. Забороль),  за умови  пред’явлення учнівського квитка, для дітей шкільного віку становитиме 50% повної вартості.

Депутатка Підгайцівської  сільської ради Тетяна Тирилюк під час сесії зазначила, що це рішення, також, прискорить процес придбання електронних квитків для дітей, які користуються маршрутом № 30 та встановить одинакові правила пільгового проїзду для маршрутів № 30, №150 та № 251».

Фото без опису

Вона додала, що днями відбувся круглий стіл, ініційований Луцькою міською радою у  ЦНАПі, під час якого обговорювали налагодження співпраці з  сільськими громадами щодо перевезення громадян прилеглих до Луцької громади сіл, що належать до пільгових категорій.

Фото без опису

Представники Відділу транспорту Луцької міськради та ТОВ «Сіті-Кард» пояснили, що мешканці  навколишніх сіл зможуть виготовити пільгові персоніфіковані картки, де буде передбачено  певну кількість поїздок на місяць. За умови укладання громадами договорів з перевізниками,  Луцькою міською радою, підприємством «Citi Card», дозвіл на пільговий проїзд можна буде отримати лише на наявні міські маршрути, які доходять до межі прилеглої громади чи заходять на її територію.

Сільська рада відшкодовуватиме вартість пільгового проїзду відповідно до звітів, представлених «Citi Card» через систему монетизації пільг.

Нагадаємо, що у Підгайцівській громаді вже майже рік діє монетизація пільгового готівкового проїзду. Відшкодування витрат за окремими пільговими категоріями громадян здійснюється коштом місцевого бюджету адресною допомогою, яка надається на підставі заяв громадян з пред’явленням пільгових квитків. На місцевому рівні відбувається, також, процес організації пільгового проїзду для дітей шкільного віку з використанням електронного квитка (маршрути № 32 та № 30).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних