Пошук

З грудня у Підгайцівській громаді працює троє поліцейських офіцерів – Микола Толстіхін, Олександр Остапчук та Дмитро Гриб.

Дата: 21.12.2021 14:14
Кількість переглядів: 615

Підгайцівська громада стала першою на Волині, де повністю укомплектований склад поліцейських офіцерів громади. До призначення Нацполіцією, правоохоронці пройшли конкурсний відбір, поглиблений курс підготовки та стажування.

Фото без опису

Аби охопити увагою усі 20 населених пунктів громади, територія поділена на три дільниці, за якими закріплений поліцейський офіцер з автівкою, тож він може оперативно виїхати на виклик та розібратися у ситуації.

Фото без опису

Нагадаємо, що чергова поліцейська станція діє у селі Струмівка по вулиці Східна, 34а.

Телефонувати правоохоронцям можна із 8 до 19.00 на їхні особисті мобільні номери, в усіх інших випадках звертатися за номером 102.

Фото без опису

У селах Липини, Гаразджа, Піддубці за правопорядком слідкує поліцейський офіцер Микола Толстіхін. Його контактний телефон 066 330 80 09.

У селах Підгайці, Крупа, Струмівка, Воротнів, Лище, Романів, Новокотів, Верхівка, Ботин відповідальний - поліцейський офіцер Олександр Остапчук. Його контактний телефон 068 286 74 65

У селах Борохів, Вишнів, Діброва, Звірів, Веснянка, Олександрія, Хорлупи, Пальче забезпечує правопорядок поліцейський офіцер Дмитро Гриб. Його контактний телефон – 095 672 53 88.

Фото без опису

Підгайцівські правоохоронці - активні та відповідально ставляться до несення служби, тож будемо сподіватися, що злочинів та порушень у селах громади стане менше.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних