Пошук

Стало відомо, хто переміг в обласному конкурсі «Без сім’ї та свого роду нема нації й народу»

Дата: 16.12.2021 15:02
Кількість переглядів: 1395

61 робота від учнів та студентів закладів освіти Волинської області брали участь у  Акції «Без сім’ї та свого роду нема нації й народу». Учасники здійснювали краєзнавчу, пошуково-дослідницьку роботу з вивчення власного родоводу. У творчих роботах дітлахи висвітлили події з минулого, які траплялися у їх сім’ях та розповіли цікаві історії з життя своїх предків, в тому числі, у боротьбі за незалежність Української держави.

2 школярів  Підгайцівської громади були визначені переможцями та будуть нагороджені грамотами управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації:

  1. Кобилянська Христина, учениця Гаразджанської гімназії Підгайцівської сільської ради за роботу «Історія одного воїна УПА» (керівник – Слонюк А.А.) у номінації «Персоналії моєї родини в історичних подіях в боротьбі за незалежність, утвердження та розбудові Української держави» 
  2. Бєлов Павло, учень Піддубцівського ліцею Підгайцівської сільської ради за роботу «Звичайна родина з незвичайними життєвими історіями» (керівник- Бєлова Марія Анатоліївна) у номінації «Родовід моєї родини у взаємозв’язку з історичними подіями минулого та сьогодення».


Стали лауреатами обласного етапу Акції «Без сім’ї та свого роду нема нації й народу»:

  1. Левчук Христина, учениця Липинського ліцею Підгайцівської сільської ради за роботу «Родина Бондарчуків у контексті української історії» (керівник -Левчук О.С.);
  2. Попик Злата, учениця Липинського ліцею Підгайцівської сільської ради за роботу «Мій родовід: від витоків до сьогодення» ( керівник – Якимчук Н.М.);
  3. Перванчук Маргарита, учениця Воротнівської гімназії Підгайцівської сільської ради за роботу Цікавими сторінками членів моєї родини» (керівник – Лисенко Олена Миколаївна).

Дякуємо школярам за старання, а їх наставникам за виховання в молоді поваги до духовних цінностей, звичаїв та традицій українського народу, за гідне представлення Підгайцівської громади на рівні Волинського регіону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.