Пошук

Порядок надання допомоги по Програмі «єПідтримка» повністю вакцинованим проти COVID-19 громадянам

Дата: 15.12.2021 11:32
Кількість переглядів: 806

 

Постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2021 року № 1272 «Деякі питання надання допомоги в рамках Програми «єПідтримка»» затверджено Порядок надання допомоги в рамках Програми «єПідтримка» та Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання допомоги.

На першому етапі програма реалізовуватиметься з 19 грудня 2021 року через застосунок Дія. Громадяни можуть оформити віртуальні картки  для виплат «єПідтримка» безкоштовно і без жодної плати за обслуговування.

Отримувач допомоги протягом чотирьох місяців з дня зарахування на поточний рахунок допомоги матиме право на власний розсуд витратити 1000 грн. на визначений перелік послуг: придбати абонемент у спортзал чи фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, купити квитки на залізничні та авіаперевезення по Україні, придбати книжки. Громадяни, старші за 60 років, які пройшли повний курс вакцинації, зможуть витратити 1000 гривень на соціальні потреби.

Кабінет Міністрів України, на доручення Президента України, вже працює над механізмом, який дозволить з січня 2022 року скористатись програмою єПідтримка для придбання ліків.

Більш детальна інфіормація у Постанові КМУ від 9 грудня 2021 р. № 1272 "Деякі питання надання допомоги в рамках Програми “єПідтримка”."


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.