Пошук

У Підгайцівській громаді – підсилення: двоє нових поліцейських офіцери та два нові автомобілі

Дата: 10.12.2021 14:54
Кількість переглядів: 1511

Підгайцівська громада стала першою громадою Волині у якій працюють одночасно 3-є поліцейських офіцери.

Фото без опису
Сьогодні, 10 грудня 2021 року, до Поліцейської станції Луцького районного відділення поліції ВП ГУНП у Волинській області у селі Струмівка завітали керівництво ГУНП у Волинської області та Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, аби привітати новий склад правоохоронців на території громади. 

У рамках реалізації проєкту «Поліцейські офіцери громади», за підтримки Підгайцівської сільської ради та ГУНП у Волинської області, ще два захисники правопорядку пройшли необхідне навчання, отримали автомобілі, помпові рушниці та розпочали свою службу на сторожі Підгайцівської громади. 

Фото без опису

Таким чином про безпеку в громаді дбатимуть три офіцери громади: Микола Толстіхін, Олександр Остапчук, Дмитро Гриб.
Усі правоохоронці нестимуть службу на автомобілях марки «Renault Duster»  з відповідним маркуванням.

Фото без опису
Заступник начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак побажав поліцейським орієнтуватися на потреби місцевих жителів, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади, запобігати вчиненню правопорушень, бути строгими, але справедливими у роботі.
Заступник начальника Луцького районного управління поліції Юрій Сидорук, начальник сектору взаємодії з громадами Роман Богдан побажали офіцерам успіхів у служінні на сторожі правопорядку Підгайцівської громади.

Фото без опису
Сільський голова Юрій Семенюк зазначив: «Ваша робота на очах у людей, вони її оцінюють, а ми, своєю чергою, робили та робитимемо все від нас залежне,  щоб рівень безпеки в громаді був високим».

Фото без опису
До слова, проєкт «Поліцейські офіцери громади» розпочався у Підгайцівській громаді у 2019 році. Перший поліцейський Микола Толстіхін пройшов навчання в спеціалістів ICTAP, які є організаторами проєкту за підтримки міністерства юстиції США.
У 2020 році,  після укрупнення громади, постало питання щодо збільшення кількості правоохоронців.  Для громад з'явилася можливість, за умови придбання транспортного засобу, першочергово здійснити навчання офіцерів. Підгайцівська громада долучилася до акції, в рамках якої за умови придбання одного автомобіля,  другий отримала за державний кошт. Таким чином, депутатський корпус підтримав ініціативу Романа Богдана та прийняв рішення від 25.05.21 №7/7, відповідно до якого було закуплено автомобіль «Renault Duster» орієнтовною вартістю 600 000 гривень.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних