Пошук

В Підгайцях приймали вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2021 11:24
Кількість переглядів: 481

7 грудня відзначають День місцевого самоврядування – свято людей, яких обирає суспільство і на плечах яких нелегка ноша відповідальності за добробут жителів територіальних громад.

Тож, у день професійного свята, в Будинку культури с. Підгайці відбувся святковий концерт з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Фото без опису

На захід зібрались керівники місцевої влади, депутати, представники виконавчого комітету, працівники сільської ради, депутати.

Фото без описуФото без опису

Усіх присутніх з професійним святом привітав очільник громади Юрій Семенюк: «На органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний розвиток громади, за благополуччя наших жителів, створення комфортних умов для мешканців. Ми сьогодні маємо найпотужнішу команду, для того, щоб зробити нашу громаду сильною та заможною. Уклін і подяка Вам, дорогі працівники сільської ради, депутати за самовіддану щоденну працю, активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання здолати усі негаразди та досягти успіху. Щиро бажаю усім, хто працює на благо нашої громади, кожній родині, кожному мешканцю – міцного здоров’я, достатку та благополуччя».

Фото без опису

Заступники Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь, Валентин Приходько, Олександр Бляшук приєдналися до вітань. Керівництво громади грамотами відзначили найкращих із кращих працівників органу місцевого самоврядування.

Фото без описуФото без опису

 

Всім жінкам презентували квіти. Зі сцени лунали музичні вітання від гурту народної музики "Любо".

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних